iPhone 6 handleiding bevestigt 9 september

iphone-6-handleiding

De presentatie-datum van de iPhone 6 zal zeker op 9 september zijn nu er een handleiding van de iPhone 6 is uitgelekt waarin deze datum staat beschreven. De Franse website Nowhereelse heeft twee foto’s online gezet waarin 9 september staat vermeld.

iPhone 6 handleiding

iPhone 6 handleiding

Het gaat hier overigens om een kleine handleiding met daarop een afbeelding van de iPhone 6 met op het scherm “9 september”. Op het kaartje staat alleen aangegeven waar de knoppen op het toestel zitten en wat de functie van deze knoppen is. We zien dus meteen dat de aan/uit-knop niet meer bovenop het toestel zit maar aan de rechterkant.

De homeknop met daarin Touch-ID zit nog op dezelfde plaats met daaronder de aansluiting voor de Lightning-kabel. Aan de linkerkant zitten nog zoals we al gewend waren de muteknop en de volumeknoppen deze zijn wel anders van vorm, langwerpig i.p.v. rond.

iphone-6-verpakkingGelijk met de iPhone 6 handleiding is ook een foto van de iPhone 6 verpakking online gezet door Nowhereelse, we moeten hierbij wel een kanttekening maken omdat deze website al eerder een iPhone 6 verpakking online heeft gezet en deze bleek niet te kloppen, de gezondheid-app ontbrak hier namelijk op en dit is net iets waar Apple met de komst van iOS 8 veel aandacht aan gaat besteden.

Ondertussen tellen wij af naar 9 september 2014, de dag waarop de iPhone 6 gepresenteerd gaat worden. Wij houden je via onze site op de hoogte en als je helemaal niets wilt missen van het iPhone 6 nieuws Like ons dan op Facebook.

Zodra je de iPhone 6 kopen kunt zullen wij ook alle abonnementen van deze nieuwe iPhone voor je online zetten met onze abonnementen-vergelijker is het dan heel simpel om te zien waar je de iPhone 6 het goedkoopste kopen kunt.

De goedkoopste iPhone abonnementen


Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *