Apple heeft te weinig saffierglas voor iPhone 6L

Saffierglas iPhone 6L

Saffierglas voor iPhone 6L

Tot het einde van dit jaar heeft Apple genoeg saffierglas om tussen de 1,35 miljoen en 2,25 miljoen iPhone 6L smartphones te produceren, zo beweert Digitimes. Dit zou betekenen dat Apple niet genoeg saffierglas zou hebben voor de grotere iPhone 6L, al zou Apple namelijk 2,25 miljoen schermen kunnen produceren dan nog zou dit niet genoeg zijn om aan de enorme vraag te voldoen.

Dat Apple te weinig schermen zou kunnen produceren zou mogelijk gevolgen kunnen hebben voor de presentatie van 9 september. Apple is als we de geruchten mogen geloven bezig om twee modellen van de iPhone 6 te produceren één met een 4,7-inch scherm en de grotere met een 5,5-inch scherm deze laatste zal de iPhone 6L gaan heten. Het zou dus zomaar kunnen dat de iPhone 6L pas later in 2015 in de winkels komt te liggen.

Apple is overgestapt op saffierglas omdat dit veel sterker is dan het huidige glas en bovendien is saffierglas veel kras-bestendiger. De productie van de iPhone 6L zou ook pas deze maand van start gaan, dus dat de grotere iPhone met het 5,5-inch scherm later in de winkels komt te liggen lijkt hiermee toch vrij aannemelijk, de productie van de iPhone met het 4,7-inch scherm is namelijk al in juli begonnen deze iPhone zou dan ook medio september verkocht kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *